Live

ZU IS YOU

“Mai vrei sa faci radio?”. Întrebarea cheie pentru Cristian Păun acum...

“Mai vrei sa faci radio?”. Întrebarea cheie pentru Cristian Păun acum...
... 10 ani, întrebare care cumva i-a schimbat viața omului de radio Cristian Păun. Septembrie 2018, luna în care sărbătorești alături de noi 10 ani de ZU. 
10 ani de când România este ZU, iar Cristian Păun este una dintre vocile care lansează ON AIR acest fenomen.
 
„10 ani de radio ZU. Wow! Pentru mine sună S.F. că au trecut 10 ani. Parcă ieri mă întreba Tony <<Mai vrei să faci radio?>>, neștiind că, de fapt, mă întreabă: “După 7 ani de radio local, vrei să îți îndeplinești visul de a fi Playlist Manager ȘI om de emisie la un radio de top din România? <<Da, asta era visul meu profesional în 2008.>>. Și nu exagerez sau inventez nimic. E frumos să îți trăiești visul zi de zi, de 10 ani”, spune DJ-ul.

 
Cristian Păun face radio din '96. La ZU îl asculți de la 13:00 - 16.00 și... mai e ceva. 
Păun are grija ca TU să asculți cea mai tare muzică la ZU, pentru că playlistul este responsabilitatea lui.
Îți mulțumim că ne asculți în fiecare zi, și datorită ție România este ZU de 10 ani. Pentru asta Cristian Păun te premiază. Are de dat 10 bratari inteligente Fitbit Charge 2. Ascultă-l și una poate fi al ta!
 
Stai pe ZU! 10 ani. 1 radio.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate