Live

ZU IS YOU

De 10 ani, Radio ZU este numărul 1 în București. Mulțumim!

De 10 ani, Radio ZU este numărul 1 în București. Mulțumim!
De 10 ani, Radio ZU este radioul numărul 1 în București. Mulțumim!
Nu o spunem noi, este rezultatul oficial al Studiului de Audiență Radio realizat de IMAS – Marketing și Sondaje SA și MERCURY RESEARCH S.R.L, în perioada 23 aprilie -12 august 2018.  
 

Septembrie 2018 este luna în care Radio ZU sărbătorește 10 de ani de emisie, și tot în septembrie, pe 10 se întorc din vacanță Buzdu și Morar.
Trebuie să fii cu urechile pe ZU să afli ce ți-am pregătit. Îți mulțumim că ne asculți în fiecare zi, și datorită ție România este ZU. De 10 ani.




 
Radio ZU rămâne cel mai iubit radio pentru ascultătorii din București cu 238.600 de ascultatori in fiecare zi.  
 
La nivel urban, Radio ZU se mentine in top pe locul 2. Nu mai puțin de 1.197.000 de ascultători sunt pe frecvența ZU in orașele din tara, cu o cota de piață in crestere, de 9.7%. 
La nivel național, ZU ocupă a doua poziție cu un total in crestere de 1.927.700 de ascultători in fiecare zi.

*Studiului de Audiență Radio, realizat de IMAS – Marketing și Sondaje SA și MERCURY RESEARCH S.R.L, în perioada 23 aprilie -12 august 2018.  
 
 

 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate