Live

ZU IS YOU

Cine îți aduce HITURILE alea bombă de la ZU? E el… E Adi Mihăilă „The Hitman”!

Cine îți aduce HITURILE alea bombă de la ZU? E el… E Adi Mihăilă „The Hitman”!
… e Adi Mihăilă - The Hitman. 
 
Nu știu dacă-ți mai amintești :D, însă acum ceva timp îți spunea într-un interviu că la capitolul superputeri i-ar plăcea să poată „injecta” lumea cu speranță. Cu siguranță te-a „injectat” în anii aștia de ZU cu ZUper VIBE și o nebunie frumoasă. 
 
România este ZU de 10 ani, iar The Hitman ajunge la tine în difuzoare în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00 – 13.00, și sâmbăta de la 13:00.
 
Și…


 
Trebuie să-ți mai spun că din acest Septembrie 2018 mai vine cu ceva. Pentru că ești parte din fenomenul România este ZU de 10 ani , The Hitman abia așteaptă să-ți dea una dintre cele 10 trotinete electrice Booster Plus S E-TWOW. Așa că… Ascultă-l și… Stai pe ZU! 10 ani. 1 radio.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate