Live

ZU IS YOU

#LuptaPentruNunta: Insta Husband, jurizarea probei culinare și cel mai temut cuplu (video)

#LuptaPentruNunta: Insta Husband, jurizarea probei culinare și cel mai temut cuplu (video)
A treia zi pentru cuplurile care se întrec ca să câștige o nuntă ZU de 35000€ a fost una mai puțin agitată, dar cu trăiri la fel de intense. Aventurierii, Muncitorii și Memorabilii și-au primit cu emoții punctajele pentru Instagram Husband Challenge și proba culinară.

Băieții s-au descurcat de minune cu pozele pe care le-au făcut viitoarelor soții. Aceasta este dovada ca ei, ca mulți alții, se pot numi „instagram husbands”. Ceea ce ne-a impresionat cel mai mult a fost felul în care s-au prezentat concurenții la proba culinară. Preparatele lor arată ZUper apetisant, iar Buzdu, Morar și Emma pot confirma oricând că au avut și gust pe măsură.

Am stat de vorbă cu fiecare cuplu în parte într-o pauză de publicitate și am aflat ceva detalii „picante”. Urmărește episodul 3 din „Luptă pentru nuntă” ca să vezi care este cea mai temută dintre perechi!


Nu uita că votul tău poate transforma unul dintre cupluri din simpli finaliști în câștigătorii nunții de 35000€ la Ambasad'Or Events. Mai poți vota astăzi (5 martie 2020) până la ora 18:00 aici: radiozu.ro/nunta.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate