Live

ZU IS YOU

#LuptaPentruNunta - Ziua 1: Ei sunt ZUper finaliștii!

#LuptaPentruNunta - Ziua 1: Ei sunt ZUper finaliștii!
Astăzi, în #MorningZU, am spus START #LuptaPentruNunta!

„Muncitorii”, „Aventurierii” și „Memorabilii” sunt cele 3 cupluri care vor trece prin probe care mai de care mai ZUper în săptămâna aceasta. Îi așteaptă 5 zile de adrenalină, emoții și aventuri ZU! 

A început bătălia pentru o nuntă ZU de 35000€ la Ambasad'Or Events
 
Simona și Valentin, Marius și Livia, Radu și Andreea sunt ZUper mirii de anul acesta. Au fost prezenți în Morning ZU, unde au primit deja prima provocare. Buzdu, Morar și Emma le-au pregătit un mic test de compatibilitate.
 


Matinalii noștri au vrut să afle cât de bine se cunosc partenerii între ei.  ZUper finaliștii #LuptaPentruNunta au fost supuși la o serie de întrebări precum „Ce culoare au ochii soacrei?”, „Cum preferă să fie gătite ouăle?” sau „Care a fost primul job?”.

Dacă ai ratat momentul, dă play mai sus. Trebuie să auzi ZUper întrebările!

În urma testului de compatibilitate, „Muncitorii”au terminat pe primul loc cu 3 puncte, „Aventurierii” au ocupat locul al doilea cu 2 puncte, iar „Memorabilii” s-au clasat pe locul al treilea cu un punct.

După ce au aflat cât de bine își cunosc jumătatea, cele 3 cupluri au primit o nouă provocare. Până mâine dimineață trebuie să convingă cât mai multe vedete, personalități, influenceri să le fie „nași” și să se filmeze alături de ei. 

În plus, Simona și Valentin, Marius și Livia, Radu și Andreea mai au de trecut si provocarea Insta-Hubby. Au la dispoziție 24 de ore să dovedească faptul că oricare dintre cei 3 miri poate fi un Instagram Husband.
 
O luptă dreaptă pentru o casă de piatră!

MEMORABILII


Simona are 36 de ani și este administrator de credite, în timp ce Valentin are 35 de ani, este este kinetoterapeut și antrenor de natație. Relația lor a început acum 2 ani și sunt hotărâți să ajungă în finală. Simona și-a pregătit deja rochia de mireasă pentru probe. Se declară motivați, puternici și pregătiți să demonstreze ce pot! 

MUNCITORII



Marius are 26 de ani și este manager zonal, iar Livia, are 27 de ani și este project manager. S-au cunoscut la job, s-au cuplat la un party și sunt împreună de 3 ani. Anul acesta, în iunie, au programată deja cununia civilă. Afirmă că au muncit din greu pentru lucrurile pe care le-au realizat, și-au luat viața în mâini și niciodată nu au renunțat la visele lor. Ne promit ZUper emoții!

AVENTURIERII



Ei sunt Radu și Andreea. El 27 de ani, ea 27. El manager, ea contabil. Sunt de 4 ani împreună și declară că au o relație deschisă. Sunt iubiți, dar și cei mai buni prieteni! 
S-au cunoscut pe Facebook după ce au schimbat câteva like-uri între ei, iar de atunci își „plimbă" iubirea în cele mai frumoase locuri din lume.

Fie ca cei mai buni să câștige!
 
Până atunci, însă, au provocări de făcut și voturi de obținut. Urmează o luptă dreaptă pentru o casă de piatră! #LuptaPentruNunta!

Între 2 - 5 martie ai posibilitatea să-ți votezi preferații pe https://radiozu.ro/nunta

Ascultă-i pe toate frecvențele Radio ZU, urmărește-i pe Visual Radio (https://radiozu.ro/live) și pe conturile social media Radio ZU – Youtube, Facebook, Instagram.
 
Pentru al doilea an consecutiv, Radio ZU împreună cu Ambasad'Or Events oferă posibilitatea îndrăgostiților să câștige o nuntă de 35.000 de euro. Prima ediție „Luptă pentru nuntă”, din februarie 2019, „i-a dus” în fața altarului pe Horia și Adelina, „Sportivii” așa cum au fost ei botezați de Buzdu, Morar și Emma. În toamna anului 2019, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit și s-au bucurat alături de invitații lor de nunta de 35.000 de euro organizată de Ambasad'Or Events.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate