Live

ZU IS YOU

#OFB2022: Am strâns 80.000 de euro pentru Alexandra

#OFB2022: Am strâns 80.000 de euro pentru Alexandra

Deschidem urna pentru Alexandra, în Casa Radio ZU din Piața Unirii, Oradea!


Povestea Alexandrei a început în 2020 când a primit diagnosticul de cancer osos. Din cauza durerilor, un an de zile a stat în scaunul cu rotile. Boala a îngenuncheat-o pe Alexandra, dar împreună avem puterea să o ridicăm pe fata de 13 ani care are nevoie de noi.

Pentru cine poate să ajute, să facă parte din lanțul sufletelor cusute pentru Alexandra, am deschis urna de fapte bune.

De asemenea, îți punem la dispoziție conturile Fundației Mereu Aproape. Aici poți face DONAȚIA pentru Alexandra. În momentul în care faci transferul bancar este foarte IMPORTANT să menționezi „PENTRU ALEXANDRA”.

RON: RO85BRDE450SV07558544500
EURO: RO31BRDE450SV23761534500
SWIFT: BRDEROBU


Pentru firmele care pot dona până la 20% din impozitul pe profit, le putem face legătura cu Fundația Mereu Aproape, care le va furniza un contract de sponsorizare. Scrie-ne în privat și te ajutăm cu toate informațiile.

Mulțumim pentru ajutor! Împreună dăm speranță oamenilor care au nevoie de noi.

„Donăm, donăm! Și viața i-o salvăm” se aude în piață, pentru a-i da Alexandrei speranță.



În a cincea zi din Orașul Faptelor Bune, aflăm care e suma pe care am strâns-o în urna pentru Alexandra. În toată urna acesta se află omenia voastră, bunătatea și empatia. Mulțumim, Oradea! Mulțumim, România!



Am strâns 40.000 de euro în urna pentru Alexandra. Bravo, echipă!

 ContabiliTEA a calculat toate donațiile. La această sumă din urnă o adăugăm și pe cea din cont și rezultă 80.000 de euro și un copil fercit.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate