Live

ZU IS YOU

Concurs „Ascult Radio ZU”: Cristian Păun a dat 900 de euro

Concurs „Ascult Radio ZU”: Cristian Păun a dat 900 de euro

Hitul nostru preferat e răspunsul tău! Când îți sună telefonul, răspunde cu „Ascult Radio ZU” în primele 3 secunde și ia-ne banii! Așa cum a făcut Sabrina, azi, în emisiunea lui Cristian Păun.


Pentru Sabrina, ascultătoarea noastră norocoasă, primăvara începe cu 900 de euro, de la radioul ei preferat. Ne-a spus că e prima dată când ea câștigă ceva și nu se aștepta la o sumă atât de mare.

Concursul „Ascult Radio ZU” te surprinde cu premii mari, dacă și tu îl surprinzi cu răspunsul potrivit. Până vei fi tu următorul norocos, antrenează-te și răspunde la telefon, oriunde și oricând, cu „Ascult Radio ZU”.

Te sună mama? Te sună administratorul să-ți amintească să mai plătești ceva? Te sună fostul/fosta? Răspunzi cu „Ascult Radio ZU”. Până pe 31 martie, poți transforma 3 cuvinte în sute de euro. ZUcces!

Tu cum îi bucuri pe cei din jurul tău? Noi îi facem happy cu premii de care să se bucure așa cum vor!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate