Live

ZU IS YOU

Zona de Confort: Care este evenimentul care te-a schimbat?

Zona de Confort: Care este evenimentul care te-a schimbat?

Dacă e miercuri, e trecut un pic peste ora 23.00 și asculți Radio ZU, atunci ești în Zona de Confort cu Vlad Drăgulin.

 
Zona de Confort vede pentru a doua oară în viața ei primăvara. Emisiunea lui Vlad Drăgulin va împlini în curând un an, motiv pentru care colegul nostru a ales o temă specială pentru acest episod: schimbarea.

Toți trecem prin schimbări în viață, inclusiv Vlad Drăgulin, care a recunoscut în direct la radio că Zona de Confort l-a schimbat. Sperăm că în bine! 

Așadar, sunt evenimente care aduc schimbări nu doar în exterior, ci și în ființa interioară. Din ce punct de vedere se schimbă omul și în ce măsură rămâne el la fel toată viața? Care este evenimentul care ne-a schimbat și cum am dat piept cu schimbarea? La aceste întrebări au răspuns ascultătorii din Zona de Confort.

Te invităm să asculți poveștile lor și să te delectezi cu 4 piese pe care Vlad Drăgulin le-a ales pentru această ediție specială.




1. Sam Cooke - A Change Is Gonna Come 



2. Scorpions - Wind Of Change 



3. Etta James - I Got You Babe



4. Tom Jones - It's Not Unusual
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate