Live

ZU IS YOU

Delia cântă „Lololo”, pentru prima dată LIVE la radio

Delia cântă „Lololo”, pentru prima dată LIVE la radio

E prima dată când Delia cântă „Lololo” LIVE la radio.
 

Artista a ales să vină la Radio ZU și să cânte în PREMIERĂ „Lololo”, un cover al piesei „Fata de pe plajă”, de la Azur. 

„Am văzut un remix al piesei pe TikTok, mi-a plăcut mult și mi s-a părut că piesa are foarte mult potențial. Sunt piese care au linii melodice foarte bune, sunt catchy și merită cântate foarte mult timp, după apariția lor.”, ne-a spus Delia.

Despre noul album al Deliei


Mai mult de atât, Delia ne-a dezvăluit că urmează să lanseze un album nou – „Flex”, un album un pic mai crazy, complex, care te trece prin multe stări și va apărea într-o lună. Iar următoarea piesă pe care o lansează se numește „Jimmy” și e în colaborare cu sora ei, Oana.

Ne apropiem de vară cu piesele care ne dau starea de relaxare și ne stârnesc dorul de mers spre mare. Lololo, lololi, când apare soarele, încep cântările LIVE la ZU!

Enjoy!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate