Live

ZU IS YOU

LIVE: Cabron și Theo Rose au adus „Fructul Interzis” la ZU

LIVE: Cabron și Theo Rose au adus „Fructul Interzis” la ZU
Recent, Cabron, una dintre cele mai importante voci ale hip-hop-ului din România, și Theo Rose au revenit cu o surpriză muzicală.

După ce a stat mai bine de 3 ani în studio, pentru a lucra la propriul album, Cabron și-a unit forțele cu Theo Rose și au lansat un ZUper hit.
„Fructul Interzis” a luat naștere din dorința de a demasca dedesubturile relațiilor, după cum mărturisește Cabron.
 
„Am vrut să vorbim despre ceva real, ceva prezent în viața de zi cu zi, despre care oamenii refuză sau se feresc să vorbească. Am simțit că e cazul să se abordeze și direcția asta, pentru că deși ne ascundem după deget, foarte multă lume se regăsește în povestea asta.”, spune Cabron.

Hiturile se ascultă la ZU! Iar „Fructul Interzis” s-a auzit live în studio. Dacă ai ratat momentul din #MorningZU, dă un play mai jos!

Clipul ăsta e de pus pe repeat! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate