Live

ZU IS YOU

LIVE la Morning ZU: Cele mai tari hituri ale lui Cabron feat. Theo Rose

LIVE la Morning ZU: Cele mai tari hituri ale lui Cabron feat. Theo Rose
Câteodată ne apucă nostalgia și atunci îi invităm pe artiștii noștri preferați să ne cânte cele mai tari hituri retro.
 
Azi la Morning ZU, Cabron și Theo Rose au venit să ne cânte noua lor piesă, „Fructul interzis”, pe care o poți asculta AICI. Mai mult de atât, cei doi ne-au pregătit și o surpriză muzicală pentru cei nostalgici după acele refrene ale lui Cabron, pe care am dansat sau pe care le-am fredonat cel puțin o dată. 
 
Așa că Theo Rose și Cabron ne-au bucurat cu un colaj de hituri nostalgice, precum „Dă-o tare”, „Pradă de război”, „Iarna pe val” și „Nu pot să mai suport”. 
 
„Nu vreți să știți ce fericită am fost că am putut cânta alături de Cabron aceste refrene din piesele lui, pe care le cunosc foarte bine.”, ne-a spus Theo Rose la Morning ZU
 
Acasă, în mașină sau la o petrecere, sigur ai fredonat sau ai auzit un refren din aceste hituri. Ascultă-le aici, iar dacă ai o piesă preferată, „dă-o tare”, cum zice Cabron!

Dă tare în difuzoare acest ZUper moment! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate