Live

ZU IS YOU

Interviu cu solistul Carla’s Dreams: „Peste 10 ani nu va mai exista Carla’s Dreams”

Interviu cu solistul Carla’s Dreams: „Peste 10 ani nu va mai exista Carla’s Dreams”
La Morning ZU am sărbătorit 10 ani de Carla’s Dreams cu hiturile lor, șampanie, tort, dar și cu răspunsuri de la solistul trupei, pentru fani și pentru cei curioși să știe mai multe lucruri despre ei.
 
 Am povestit despre primul concert, despre simbolurile ascunse în unele piese, despre „Adidașii gri” și despre cum va fi Carla’s Dreams peste 10 ani.
 
Ai aici interviul cu Sergiu, solistul de la Carla’s Dreams:
 
Mihai Morar: Urmează să ne cânți o piesă nelansată încă. Cum se numește și ce semnificație are?
 
Solistul Carla’s Dreams: O să cântăm la voi în exclusivitate o piesă care se numește „Adidașii gri”. Eu am avut două perechi de încălțăminte în toți cei 10 ani. Aceasta e a treia, e nouă. Am investit în imagine. Pe prima am avut-o vreo trei ani și jumătate. Și pe ultima am avut-o vreo patru ani. Iar piesa este despre asta.
 
Crezi că s-a schimbat ceva în cei 10 ani? 
 
Evident că da. Circumstanțele s-au schimbat, ne-am mai calmat și noi un pic. S-au schimbat și niște principii de viață. Și în cei 10 ani am investit de două ori mai mult în imagine. Și cum spuneam, în 10 ani am avut 3 perechi de adidași, 3 de pantaloni, 80 și ceva de hanorace și vreo 10 kg de oțet, pentru machiaj.
 
Îți mai aduci aminte de primul concert din România?
 
Da, a fost la Iași, în 2014. Era un concert pentru studenții moldoveni. Următoarele concerte au fost la București, Petroșani, Timișoara. Toate au fost în cluburi de studenți, nu pe scene mari. 
 
Va mai exista Carla’s Dreams în 10 ani?
 
Nu! Eu tare sper ca peste 10 ani să nu stau să mă machiez în câmp, înainte de evenimente. Eu nu credeam că o să ajung atât de departe. Doream să mă retrag acum ceva timp, dar a venit pandemia și planurile s-au schimbat. Proiectul o să continue, dar sub o altă formă. Eu, personal, nu mai vreau să mă ocup cu asta peste 10 ani și nu-mi doriți asta. Sunt atâția tineri care au potențial. Așa că mai bine ajut pe cineva. 
 
Ascultătorii au fost curioși de numerologia din piesele celor de la Carla’s Dreams și au venit cu întrebări interesante: 
 
Aveți o piesă care se numește „413” și pe cutia roșie din „Victima” apar aceste numere. Ce semnifică „413”?
 
Există o legătură acolo, da. Iar explicația se află chiar în piesa „413”. 
 
În piesa „Victima”, la minutul 2, secunda 7, apare momentul sărutului. Are vreo legătura cu piesa „Scara 2, etajul 7”?
 
Da! Dar nu credeam că cineva o să observe. Iar la minutul 4:13 apare un nume acolo, care rulează în credits. Și mai sunt simboluri ascunse în piese. Nu acesta e scopul. Dar după ce piesa este gata, e bine să fii atent la detalii și să le oferi oamenilor care sunt atenți, plăcerea de a le observa.

Iar la final, am aflat un secret despre Carla’s Dreams:
 
„O dată la 10 ani poți să spui un secret, așa că vă spun și eu unul. Eu fac piese cadou. Sunt piese Carla’s Dreams cu tot cu drept de autor. Sunt piese pe care eu nu o să le lansez niciodată.”
 
Și noi am primit cel mai frumos cadou de la Carla’s Dreams: piesa „Victima” și piesa „Adidașii gri”, cântate LIVE la Morning ZU. Le găsești pe canalul de YouTube Radio ZU. Enjoy it! 

Poți vedea interviul aici! Press Play!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate