Live

ZU IS YOU

Lista artiștilor care vor urca pe scena Forza ZU 2019

Lista artiștilor care vor urca pe scena Forza ZU 2019
Dacă nu ai aflat deja, cel mai mare concert din România va avea loc anul acesta pe 25 mai în Galați, pe Stadionul Dunărea. Hai și tu la Forza ZU! Ți-am pregătit un show nebun, un mare party, concertul suprem.

Pe scenă vor urca cei mai tari artiști din România. Ei îți vor cânta live hiturile pe care le auzi la radio și ceva suprize extra. Important este să fii acolo ca să intri în starea de spirit ZU și să ne distrăm împreună. Ascultă Imnul Forza ZU 2019 ca să prinzi vibe-ul!


Artiștii care au confirmat prezența la Forza ZU 2019 până acum sunt:
IRINA RIMES, THE MOTANS, MARK STAM, CARLA'S DREAMS, SPIKE, DELIA, ANTONIA, ALINA EREMIA, SMILEY și MARIO FRESH.

Lista nu se oprește aici. Continuăm să anunțăm nume. Ascultă radioul ca să fii printre primii care află cine completează echipa Forza ZU și nu uita să urmărești #LeapsaForzaZU. Acesta este jocul prin care artiștii se invită unii pe alții la cel mai mare concert din România. Trebuie să îi urmărești cum „fac schimb” de hituri!

Și nu uita: TU ești FORZA ZU!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate