Live

ZU IS YOU

Artiștii joacă #LeapsaForzaZU pe melodii. Aici ai toate cover-urile!

Artiștii joacă #LeapsaForzaZU pe melodii. Aici ai toate cover-urile!
Leapșa Forza ZU este unul dintre jocurile noastre preferate. Acesta este felul nostru de a prezenta artiștii care vor lua parte la cel mai mare concert din România: Forza ZU, Galați, 25 mai, Stadionul Dunărea.

Cum se întâmplă? Simplu: un artist vine la Morning ZU, cântă unul dintre hiturile proprii și apoi un cover după o piesă de-a următorului artist. Și uite așa îi lansează invitația la Forza ZU 2019.

Leapșa a pornit de la Irina Rimes și The Motans și până acum a trecut pe la Mark Stam, Carla's Dreams, Spike și Delia. Următoarea artistă care o va da mai departe este Antonia. Pe 6 mai 2019 vine în vizită la Buzdu și Morar.

Mai jos poți să urmărești toate cover-urile cântate de artiști în #LeapsaForzaZU.


THE MOTANS și IRINA RIMES - NESIMȚIT, cover după Mark StamMARK STAM - LUNA, cover după Carla's DreamsCARLA'S DREAMS - MANELE, cover după SpikeSPIKE - DA, MAMĂ, cover după DeliaDELIA - MATAME, cover după Antonia
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate