Live

ZU IS YOU

Lidia Buble pe scena Forza ZU 2023

Lidia Buble pe scena Forza ZU 2023

 
Lidia Buble a urcat pe scena celui la celui mai mare festival al hiturilor românești - Forza ZU. Artista a făcut un ZUper show cu piesele „Mi-e bine”, „Simțim la fel”, „Le-am spus și fetelor” și „Cămașa”.


De 15 ani, noi gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel. Astăzi, Forza ZU s-a întors de unde a plecat, în Piața Sfatului din Brașov. Timp de 4 ani ne-am topit de dor, dar astăzi am cântat în cor alături de artiștii ZU.

Lidia Buble a urcat din nou pe scena Forza ZU, unde a făcut un show de neuitat. Artista a cântat hit după hit în fața miilor de oameni aflați în Piața Sfatului din Brașov. Lăsăm aici o amintire cu Lidia la Forza ZU 2023:

 

Vino în Piața Sfatului din Brașov la cea mai mare sărbătoare a hiturilor românești sau urmărește-ne pe radiozu.ro/forzazu,  pe pagina de Facebook Radio ZU, pe contul de YouTube Radio ZU, pe paginile de Instagram și TikTok @radiozuoficial și pe ZU TV.
 



Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate