Live

ZU IS YOU

La mulți ani, Cristi Minculescu. Momente LIVE la ZU

La mulți ani, Cristi Minculescu. Momente LIVE la ZU
60 de ani de viață și 40 de ani de carieră. Asta sărbătorim astăzi alături de Cristi Minculescu, unul dintre cei mai tari rockeri ai României all time. “Mă simt foarte bine la 60 de ani: mai sănătos și plin de viață ca oricând. Mă simt puternic și dornic să fac și să învăț lucruri noi. Vreau să țin pasul cu tot ce e nou, inclusiv tot ceea ce înseamnă social media. De altfel, dacă ne urmăriți paginile de Facebook și Instagram veți observa că suntem foarte activi”, adaugă Cristi Minculescu.

“Până în acest moment al vieții mele am învățat care sunt lucrurile cu adevărat importante, că viața este fragilă și că trebuie să fiu mai bun, mai prezent în viața celor dragi mie, mai îngăduitor – chiar și cu mine însumi, dar în același timp mi-am dat seama că nu mai este loc de ezitări sau de evitat probleme nerezolvate”, povestește, în continuare, Cristi Minculescu cu ocazia acestei duble aniversări.

Nu o dată l-am avut pe Cristi Minculescu în studio, alături de colegii săi din „Bună seara, prieteni!”, așa că mai bine hai să-l vedem la treabă:













Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate