Live

ZU IS YOU

Radio ZU e nr. 1 și în 2019. Vă mulțumim și vă iubim!

Radio ZU e nr. 1 și în 2019. Vă mulțumim și vă iubim!
Am început anul 2019 cu vești bune. Cel mai recent studiu de audiență radio* confirmă: Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio din București. Suntem numărul 1 în audiențele din capitală din prima zi. N-am fi avut parte de un astfel de titlu dacă nu am fi avut ascultători ca tine. Îți mulțumim că ești ZU în fiecare zi. Te iubim!

În București, 235.100 de oameni dau zilnic pe radiourile pe ZU. La nivel urban, suntem ascultați de 1.218.200 de zurlii, iar la nivel național, ZU ajunge la 1.895.800 de oameni.

Sunt 10 ani de când Radio ZU emite în Romania. De 10 ani, ne păstrăm poziția de lider de audiență în București și rămânem una dintre opțiunile favorite la nivelul întregii țări. România este ZU. 


* Studiul de Audiență Radio realizat în perioada 27 aug. - 16 dec. 2018 realizat de către IMAS - Marketing și Sondaje SA și Mercury Research SRL
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate