Live

ZU IS YOU

TOP 30 Most Wanted Românești. Nr. 1 este...

TOP 30 Most Wanted Românești. Nr. 1 este...
Care este cea mai ascultată piesă românească din 2018?

Acesta este misterul pe care-l vom elucida :)) în articolul de mai jos.
Lucrurile sunt simple și stau astfel: Lansată inițial în noiembrie 2017, piesa Nr. 1 a fost relansată în ianuarie 2018 într-o nouă interpretare. De asemenea, până acum melodia are peste 32 de milioane de vizualizări pe Youtube. În plus, piesa anului 2018 de la ZU a fost auzită LIVE în Morning ZU. Mai mult decât atât, atunci când a lansat-o, artistul care-i aparține, declara: „«Vals» este una dintre piesele mele favorite de pe album, iar vocea lui Feli cred că o pune și mai mult în valoare și îi aduce un plus de sensibilitate“. Iată, așadar, „Vals”, interpretată de Smiley și Feli este pe primul loc în TOP 30 Most Wanted Românești.

„Am iubit piesa asta de când am ascultat-o prima oară și mi-am dorit foarte tare să-i fac și eu o variantă cântată «din papucii fetelor». Nu am planificat această variantă Smiley și Feli. Pur și simplu a venit pe moment. Îmi plac mult melodiile cu mesaj, iar «Vals» este una din melodiile sufletului meu, marca Smiley“, declara Feli la începutul anului 2018.



TOP 30 Most Wanted Românești, integral, aici:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate