Live

ZU IS YOU

Joacă „MARE, MIC sau NIMIC”!

Joacă „MARE, MIC sau NIMIC”!
13 ani de la prima emisie. 13 ani de când România este ZU. De 13 ani, ne porți noroc. De 13 ani, ZU e radioul tău de pe primul loc. Pe 29 septembrie se împlinesc 13 ani de când ne spunem povestea împreună. 

Buzdu, Emma și Morar au o ZUper provocare pentru tine. Joacă „MARE, MIC sau NIMIC”, iar norocul ți-l faci cu mâna ta! În perioada 13.09.2021 – 15.10.2021, alege plicul și vezi câștigul! Poți să câștigi de la 500 euro la NIMIC!

Pentru că alegi să fii ZU de 13 ani, în data de 29.09.2021, te provocăm să partici la „MARE, MIC sau NIMIC” pe parcursul întregii zile. DJ-ii ZU dau semnalul de concurs, tu alegi plicul și ne iei banii. Sau nu… :) Norocul ți-l faci cu mâna ta!
 
Regulamentul concursului este aici.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate