Live

ZU IS YOU

7 piese noi în playlist la ZU

7 piese noi în playlist la ZU
Zuper bogăție de muzică nouă în playlistul celui mai ascultat radio din București. Avem „Look Back At It”, dar și super energia dată de cea mai nouă piesă lansată de Andra, în colaborare cu Descemer Bueno, „Camarero”.
 
Cel mai nou number 1 din Trending Youtube, „Strazile Din Bucuresti”, melodia lansată de Florian Rus și Mira, este și ea aleasă. Nu uităm că acest ZUper sound se va auzi live și în premieră în Morning ZU, mâine dimineață. Dăm apoi cu ceva spanish „Hola Senorita” - GIMS & Maluma și „Senorita” - Shawn Mendes & Camila Cabello.
 
Romantismul absolut l-au atins, de data aceasta, Randi cu „Inimi” și Dirty Nano ft Alina Eremia cu „Promite-mi”.
 
Pe fiecare, în parte, te invit să le asculți în continuare. Apoi, ne auzim pe Facebook, să-mi spui care este piesa ta preferată, din lista aceasta de 7 piese noi în playlist la ZU.
 
A Boogie Wit Da Hoodie – „Look Back At It”



Andra ft Descemer Bueno – „Camarero”



Dirty Nano ft Alina Eremia – „Promite-mi”



Florian Rus & MIRA – „Străzile Din București”



GIMS & Maluma – „Hola Senorita”



Randi – „Inimi”



Shawn Mendes & Camila Cabello – „Senorita”

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate