Live

ZU IS YOU

Îngerii din Orașul Faptelor Bune: Sara a trecut cu bine peste două operații extrem de complicate

Îngerii din Orașul Faptelor Bune: Sara a trecut cu bine peste două operații extrem de complicate
Anul trecut, în Orașul Faptelor Bune, Sara ne-a demonstrat că împreună cu oamenii din Omenie" putem să mutăm chiar și munți.

Ediția de anul trecut a Orașului Faptelor Bune ne-a făcut cunoștință  cu un pui de om cu o problemă imensă. Micuța Sara a împlinit 1 an fix în ziua în care a început Orașul Faptelor Bune 2018.

Fetița a fost unul dintre cele mai complicate cazuri din Orașul Faptelor Bune 2018.
 
La vremea respectivă, Sara era singurul român diagnosticat cu un sindrom genetic extrem de rar, și anume o serie de probleme neurologice, probleme cardiace, probleme oftalmologice și tot felul de probleme.

Singura soluție care o putea salva venea tocmai din America - un tratament extrem de complicat cu multe operații și ședințe de recuperare. Fata fusese evaluată deja acolo, iar această vizită i-a costat pe părinții ei 80.000 de dolari. Părinței fetiței au vândut tot ce aveau pentru a-și salva îngerul.

Dar datorită oamenilor care și-au unit inimile și au dat mână de la mână, Sara a reușit să iasă din ghearele autismului. Visul care era departe de a putea fi împlinit a prins contur cu ajutorul vostru!

La un an de zile de la Orașul Faptelor Bune 2018, Sara se află la celălalt capăt al Pământului, în țara care i-a promis o nouă viață, America. A făcut două dintre cele mai importante operații, la inimă și la rinichi, iar acum are puterea să zâmbească din nou.

Dă play mai jos și află cum se simte Sara la un an de când a reușit să unească o țară întreagă! 

 



Poți să iei și tu parte la maratonul faptelor bune dacă intri pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune. Aici te poți înscrie dacă ai nevoie de ajutor sau dacă vrei să oferi ajutorul tău altcuiva.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate