Live

ZU IS YOU

Buzdugan și Morar dezvăluie ce se întâmplă în Orașul Faptelor Bune în spatele camerelor

Buzdugan și Morar dezvăluie ce se întâmplă în Orașul Faptelor Bune în spatele camerelor
Ai noștri Buzdu și Morar au dat o fugă pe la Antena 1 ca să le dezvăluie telespectatorilor câteva secrete din Orașul Faptelor Bune. Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii Observator, iar discuția a ajuns destul de repede la ceea se întâmplă acolo în timpul nopții. Dacă ne-ai urmărit în anii ce au trecut, probabil știi despre petrecerile transmise în direct la Radio ZU. Dacă nu ne-ai urmărit, dă-i play clipului de mai jos ca să afli despre ce e vorba!



Duminică, ora 16:00, spunem start! Poți să urmărești tot ce se întâmplă în #OrasulFaptelorBune în direct, 24/24 pe radiozu.ro și pe contul de YouTube Radio ZU. De asemenea, anumite momente vor fi transmise și pe pagina de Facebook Radio ZU și pe ZU TV.

Vrei să oferi ajutor sau ai nevoie de un ajutor? Înscrie-te aici: radiozu.ro/orasulfaptelorbune!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate