Live

ZU IS YOU

„În satu’ meu se lasă toamna” piesa de astăzi din Torpedoul lui Morar

„În satu’ meu se lasă toamna” piesa de astăzi din Torpedoul lui Morar
Ascultă „emoția” lansată de Kapushon și Pavel Stratan.

Mihai Morar aduce pielea de găină astăzi în Torpedoul lui Morar. „Arma” folosită este noua piesă pe care a lansat-o Pavel Stratan, împreună cu rapperul Kapushon.

Trei ani au trecut de la prima colaborare a celor doi. „Nebuni” - atunci, „În satu’ meu se lasă toamna”- astăzi. „O lucrare din suflet pentru voi. Mulțumesc Pavel Stratan pentru colaborare pe piesă și Victor Pietraru pentru colaborare video.”, a declarat Kapushon.

„În satu’ meu se lasă toamna” este despre rădăcini, despre începuturi, despre baștină. „Când uiți de unde ai plecat, nu uiți un loc sau un timp, uiți, de fapt, de tine”, spune Mihai Morar în story-ul pe care l-a postat pe contul lui de Instagram.

Hai să nu uităm de noi! Hai să ascultăm „În satu’ meu se lasă toamna”!




Toate piesele din Torpedoul lui Morar le găsești pe contul de Youtube Radio ZU!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate