Live

ZU IS YOU

„ПЛАКАЛА” (Plakala) intră în Torpedoul lui Morar

„ПЛАКАЛА” (Plakala) intră în Torpedoul lui Morar
Torpedoul lui Morar s-a updatat astăzi cu o piesă manifest, o piesă despre suferință, revoltă, traumă, gol, întuneric, suferința femeilor... toate adunate într-o poveste de dragoste pe care, cu siguranță, am trăit-o mulți dintre noi.

Ce urmează, însă, este excepțional...

Piesă cântă, însă, și despre puterea femeilor de a se ridica din suferință pentru a merge mai departe.
Chiar dacă este cântată în ucrainiană, ascultătorii Morning ZU au „simțit” imediat VIBE-ul, încă un motiv să spunem că muzica este limbă internațională a mapamondului.

Hai să o lăsăm să se exprime, atunci:




Piesa, numărul 1 în Shazam Ukraina, este cântată de trupa KAZKA, care în ucrainiană înseamnă „BASM”. Cam asta aduc pe scenă artiștii la fiecare spectacol.

Trupa, care funcționează în această formulă din 2017, interpretează muzică în stilul indie-pop cu elemente de folktronică. HITUL cu care au dat lovitura la debut se numește „Crying” și, în momentul în care a fost lansată, a „distrus” toate BEST OF-urile momentului din Ukraina.

ASCULTĂ toate piesele din Torpedoul lui Morar, AICI.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate