Live

ZU IS YOU

7 Klase cântă LIVE în parcarea Radio ZU

7 Klase cântă LIVE în parcarea Radio ZU
ZUper show făcut de 7 Klase, cei mai mici „ucenici” din gașca lui Smiley. Băieții din Chișinău s-au urcat pe o remorcă montată în parcarea Radio ZU și fac ceea ce știu mai bine.

Provocare la cântare în parcare!

Play!







Membrii grupului 7 Klase sunt Victor și Vlad (acordeoniști), Igor (percuție), Valentin (contrabasist) și Cătălin (vocal). Cu instrumente clasice și o piesă de tango, cei cinci băieți din Chișinău s-au făcut remarcati la un talent show, unde au ajuns până în semifinale. Imediat după încheierea show-ului românesc de talente, băieții de la 7Klase au semnat un contract cu Smiley, iar pe 8 octombrie 2018, trupa 7 Klase a lansat varianta piesei “Fata urbană”, susținuți de HaHaHa Production.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate