Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2017: Viața Adrianei Lefter costă 5000 de lei pe lună

Orașul Faptelor Bune 2017: Viața Adrianei Lefter costă 5000 de lei pe lună
Adriana Lefter a fost până acum 8 luni o fetiță de 13 ani cu o viață absolut normală. În ciuda suferinței cardiace cu care s-a născut, Adriana mergea la școală, avea activități normale unui copil de vârsta ei, singurele interdicții fiind cele legate de activitatea fizică care-i era interzisă. Lumea ei aproape perfectă s-a zdruncinat în momentul în care medicii au decis să intervină pentru a corecta defectul din naștere. În timpul operației au apărut complicații, creierul fetiței rămânând fără oxigen, moment care a transformat-o pe Adriana într-o legumă.

Șocant, demoralizant, fără perspective, în primă fază... pentru toată lumea. Lucrurile nu puteau să rămână așa, motiv pentru care după ce s-au scuturat bine, părinții au pornit la luptă. O luptă grea, o luptă imposibil de cuantificat în timp. Fiecare lună a Adrianei costă 5000 de lei. 5000 de lei extrem de greu de obținut pentru familia cu resurse modeste pe care le are. În plus, mai există o șansă, o șansă incredibilă care i-ar putea schimba situația puștoaicei de 13 ani, o operație care s-ar putea face în Turcia, dar care costă 60.000 de euro. 

Orașul Faptelor Bune nu a rămas indiferent când a auzit povestea Adrianei și s-a pus pe strâns bani. Donațiile au curs și, mai mult decât atât, impresionante au fost trei dintre ele. Este vorba despre mamele lui Rareș, Ilincuței și Anei care, din banii pe care i-au strâns din donații pentru copiii lor, au decis să doneze, la rândul lor, în cazul Adrianei Lefter.

Dar din Dar se face Rai. Iată cum se verifică cele spune de înaintașii noștri. 




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate