Live

ZU IS YOU

Mira pe scena Forza ZU 2023

Mira pe scena Forza ZU 2023

Ți-a fost dor să o asculți pe Mira la Forza ZU? Artista a urcat pe scena celui mai mare festival al hiturilor românești.


Prima dragoste nu se uită niciodată. După 12 ani, Forza ZU s-a întors de unde a plecat, în Piața Sfatului din Brașov. Zeci de artiști au urcat pe scenă pentru a cânta în fața întregii țări cele mai frumoase cântece dn repertoriul lor. 

A fost o bucurie să o vedem pe Mira la Forza ZU 2023. Artista a cântat împreună cu fanii din Piața Sfatului cele mai tari hituri ale ei: „Străzile din București”, „Uit de tine”, „Inimă nebună”. Mira, îți mulțumim și vrem să te vedem din nou pe scena FORZA ZU!




Rareș a urcat pe scenă și a cântat împreună cu Theo Rose piesa Sâmbătă seara”. Vrei să ne întâlnim sămbătă seara? Vino în Piața Sfatului din Brașov la cea mai mare sărbătoare a hiturilor românești sau urmărește-ne pe radiozu.ro/forzazu,  pe pagina de Facebook Radio ZU, pe contul de YouTube Radio ZU, pe paginile de Instagram și TikTok @radiozuoficial și pe ZU TV.

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate