Live

ZU IS YOU

Nicole Cherry pe scena Forza ZU 2023

Nicole Cherry pe scena Forza ZU 2023

Nicole Cherry a cântat astăzi la cea mai mare sărbătoare a hiturilor românești și ne-a dat cea mai faină stare.  Cireșica are un loc rezervat la Forza ZU încă din 2014.



În Brașovul plin de culoare, Piața Sfatului devine o mare de inimi ZU. Astăzi am unit o țară pentru a zecea oară! Zeci de mii de inimi ZU au bătut la unison pe muzica mai iubiți artiști din România. Nicole Cherry a bifat Forza ZU 2023 și a fost, ca întotdeauna, o prezență încântătoare.

Ne-a fost dor să o vedem pe scena Forza ZU! Cu această ocazie, ne-am amintit de edițiile anterioare, când Nicole era la început de carieră. Astăzi, Nicole a cântat pentru publicul din Piața Sfatului cele mai cunoscute piesele ale ei: „Florile Tale”, „Vara mea”, „Se poartă vara”, „Dansează amândoi”. Nicole, îți mulțumim pentru amintiri!


Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate