Live

ZU IS YOU

Ia-ți tricoul Forza ZU 2019!

Ia-ți tricoul Forza ZU 2019!
Dacă ți-ai făcut gașcă, ai zâmbetul la tine și ești gata de party, atunci îți mai trebuie un singur lucru ca să intri cu totul în atmosfera celui mai mare concert din România! Acel lucru este TRICOUL OFICIAL FORZA ZU 2019. Evenimentul are loc anul acesta pe 25 mai, în Galați, pe Stadionul Dunărea.

Tricourile ediție limitată sunt disponibile în diverse mărimi, inclusiv pentru copii, și pot fi cumpărate de la punctul de vânzare din incinta stadionului marcat pe harta de mai jos (sâmbătă, după deschiderea porților) și de la punctul de vânzare din zona COOLinar Fest (platoul Sălii Sporturilor din Galați, în ziua de sâmbătă). Prețurile variază între 50 de lei și 75 de lei.



Uite ce bine îi stă Emmei cu tricoul Forza ZU 2019!



Așteptăm să te vedem și pe tine într-o astfel de poză. Dacă pui pe Instagram o fotografie cu tricoul tău, dă-ne un tag @radiozuoficial sau folosește #ForzaZU, #ForzaZU2019 sau #RadioZU.



Află tot despre cel mai mare concert din România, Forza ZU 2019: radiozu.ro/forzazu.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate