Live

ZU IS YOU

Felicitări, Carla´s Dreams! Hitul „Seară de seară” este pe primul loc în top Most Wanted

Felicitări, Carla´s Dreams! Hitul „Seară de seară” este pe primul loc în top Most Wanted
Carla's Dreams este pe primul loc în topul hiturilor care se ascultă la Radio ZU cu piesa „Seară de seară”. „Mascații” i-au învins pe Topic și A7S. Piesa lor, „Breaking Me”, a fost pe primul loc în Most Wanted timp de două săptămâni.

Cel mai recent hit semnat Carla's Dreams a fost lansat la sfârșitul lui 2019. Piesa a devenit foarte populară într-un timp foarte scurt. Așa a ajuns și în playlist-ul Radio ZU. Au trecut mai bine de 6 luni de atunci. Urcarea către vârful clasamentului a fost înceată, dar sigură. Felicitări, Carla's Dreams! La cât mai multe săptămâni pe primul loc în top!


MOST WANTED TOP 10:
10. FILV, Edmofo ft Emma Peters - Clandestina
09. INNA ft. Vinka - Bebe
08. The Black Eyed Peas & J Balvin - RITMO (Bad Boys For Life)
07. A Boogie Wit Da Hoodie - Look Back At It
06. Tyga - Ayy Macarena
05. Meduza, Becky Hill, Goodboys - Lose Control
04. SAINt JHN - Roses (Imanbek Remix)
03. Roxen - Ce-ți cântă dragostea
02. Topic ft A7S - Breaking Me
01. Carla's Dreams - Seară de seară

Vezi topul integral (40 de hituri) și votează ce îți place pentru emisiunea de săptămâna viitoare: radiozu.ro/mostwanted.

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare duminică de la ora 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate