Live

ZU IS YOU

„Breaking Me” bate „Roses” și devine noul No. 1 în Most Wanted

„Breaking Me” bate „Roses” și devine noul No. 1 în Most Wanted
SAINt JHN a fost primul în topul Radio ZU cu hitul „Roses” (remixat de Imanbek) timp de 5 săptămâni. Reușita este impresionantă, dar vremea trandafirilor s-a dus. A venit momentul pentru un nou „number one”. Săptămâna asta, No. 1 în Most Wanted este „Breaking Me”. Felicitările merg către artiștii Topic și A7S.

Piesa a fost lansată în urmă cu 5 luni. Atunci și-a făcut loc încet, dar sigur în lista de hiturilor pe care le asculți la ZU, iar ulterior a început urcarea către primele poziții din top Most Wanted. După câteva săptămâni bune, putem spune că este cea mai tare piesă din playlist-ul nostru. Cât va rezista pe primul loc? Asta ține și de tine! Votează hiturile care îți plac pentru următoarea ediție de Most Wanted! START VOT: radiozu.ro/mostwanted.



Primele 10 locuri ale clasamentului actual arată astfel:
10. Becky G - Mala Santa
09. FILV, Edmofo ft Emma Peters - Clandestina
08. Carla's Dreams - Seară de seară
07. A Boogie Wit Da Hoodie - Look Back At It
06. Tyga, YG, Santana - Mamacita
05. The Black Eyed Peas & J Balvin - RITMO (Bad Boys For Life)
04. Roxen - Ce-ți cântă dragostea
03. Meduza, Becky Hill, Goodboys - Lose Control
02. SAINt JHN - Roses (Imanbek Remix)
01. Topic ft A7S - Breaking Me

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare duminică de la ora 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate