Live

ZU IS YOU

FAIN & SIMPLU | Podcast Special de Paște, cu Părintele Constantin Necula și Mihai Morar

 FAIN & SIMPLU | Podcast Special de Paște, cu Părintele Constantin Necula și Mihai Morar

La doi ani după primul podcast, „Despre Sensul Vieții”, Părintele Necula ne dă întâlnire la Ateneul Român, pentru un episod special de Paște. 


În Săptămâna Mare, se adună cele mai faine stări, de iubire, de liniște și de regăsire. În tot haosul cotidian, uităm de noi, de relația cu Dumnezeu, cu ceilalți, uităm de sufletul și de cugetul nostru. Iar aceste momente din apropierea Paștelui sunt un bun prilej pentru a ne regăsi, a trăi în liniște și a ne iubi unii pe alții.

„Puterea ta nu poate funcționa fără suflet și fără cuget. Ce e puterea aceea, de fapt? E harul lui Dumnezeu care ne poartă, ca să avem suflet și să avem cuget. Să nu uităm că le avem! Noi iubim uitând că avem suflet. E ca la cafea. Poți să ai cel mai bun aparat din lume, dar dacă nu ai cafea, nu iese nimic.”, ne transmite Părintele Constantin Necula. 

Mai știm ce înseamnă să iubim? Putem să fim buni și cu cei pe care îi judecăm? Ce sfaturi ne oferă Părintele Constantin Necula? 

Ascultă aici manualul iubirii aproapelui, cu Părintele Constantin Necula și Mihai Morar.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate