Live

ZU IS YOU

Chat GPT la masa de Paște. Cum le spui rudelor că nu mai poți să mănânci cozonac

Chat GPT la masa de Paște. Cum le spui rudelor că nu mai poți să mănânci cozonac

Știi acele momente de la masa de Paște când familia te întreabă când te căsătorești, când faci copii și acele momente când nu ai cum să refuzi mâncarea făcută de ai tăi, chiar dacă nu mai poți?



L-am chemat la masa de Paște pe Chat GPT, să ne spună el ce trebuie să facem când nu mai putem să mâncăm nici măcar o felie de cozonac, iar mama sau bunica insistă cu „Vă mai aduc ceva din frigider?”, „Sigur v-ați săturat?”.  

L-am întrebat pe chat GPT: Cum spun că nu mai pot să mănânc cozonac la masa de Paște? Urmărește aici toată discuția! :))



Inteligența artificială nu poate să se pună cu bunica și cozonacii făcuți de ea! Așa că poftă bună! Aaaam uitat! L-am mai întrebat ceva pe chat GPT:


Cum îți surprinzi familia de Paște? Uite răspunsul primit de la chat GPT:




Spor la cozonac și Paște fericit!



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate