Live

ZU IS YOU

Zona de Confort | Ce sau cine te-a făcut să îți pierzi încrederea în tine?

Zona de Confort | Ce sau cine te-a făcut să îți pierzi încrederea în tine?

În fiecare miercuri, de la ora 23.00, ești așteptat pe ZU la Zona de Confort cu Vlad Drăgulin. Oaza ta de liniște din mijlocul săptămânii și locul unde poveștile de viață se fac auzite.
 

Noua temă de discuție din Zona de Confort este despre încrederea în sine. Viața e plină de provocări, asta o știm cu toții. Dar cum putem face față acestor provocări când ne lipsește încrederea în propriile forțe? De câte ori nu ai auzit vocea aia care spune că nu o să reușești, că nu ești suficient de bun și mai bine stai în banca ta?
 
Dacă aceste lucuri îți sunt cunoscute, atunci trebuie să știi că nu ești singurul care a trecut prin așa ceva. Colegul nostru, Drăgulin, a recunoscut că această problemă, a încrederii în sine, încă este prezentă în viața lui. Până la urmă, există cineva în lumea asta cu o încredere în sine de nestrămutat? Probabil că nu.

Ascultătorii au povestit în direct la ZU despre momentele când încrederea în propria lor judecată a fost pusă la încercare. Dacă acest subiect ți-a dat de gândit, atunci te invităm să răspunzi la întrebarea lui Drăgulin: ce sau cine te-a făcut să-ți pierzi încrederea în tine?

Ca de fiecare dată, Vlad Drăgulin împarte cu prietenii de pe radio piese din playlist-ul lui. 

1. Kirk Franklin - Something About The Name Jesus



2. Teddy Swims - Amazing



3. Alexandre Poulin - Dans la poussiere 



4. Reuben James - Means of The World (feat. Braxton Cook, Carrtoons & Gareth Lockrane)



5. Alexia - Interstelar


 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate