Live

ZU IS YOU

„Cine îi salvează pe eroi?”- Smiley, în direct cu Buzdu și Morar

„Cine îi salvează pe eroi?”- Smiley, în direct cu Buzdu și Morar
În plină pandemie de Coronavirus, Smiley, în colaborare cu Cabron, au lansat o ZUper piesă.

Single-ul se numește „Cine îi salvează pe eroi?”. Chiar dacă este o simplă coincidență, piesa este un mesaj care se potrivește perfect cu situația prin care trece sistemul sanitar din țara noastră.
 
Este o melodie sensibilă despre eroii de astăzi și reprezintă o invitație la iubire, respect și sinceritate.

 

Cu doar o oră înainte de a lansa piesa, Smiley a intrat în direct la Radio ZU și a făcut cele mai sincere mărturisiri despre mesajul pe care dorește să-l transmită oamenilor. 
 
Smiley: „Dumnezeu ne salvează pe toți”
 
„Am decis să lansez piesa în momentul ăsta, desi ea este scrisă de câteva luni. Probabil este un mesaj pe care l-am primit înainte, doar că nu aveam cum să-mi dau seama de el. Nu știam ce urmează. Nimeni de pe planeta asta nu se aștepta la asta. Mesajul universal valabil în toată lumea este că iubirea ne salvează, că suntem cu toții egali. Trebuie să învățăm să avem încredere unii în ceilalți, să ne respectăm și să ne iubim. Să te gândești că viața celui de lângă tine depinde de alegerile pe care le faci tu.”, le-a spus Smiley lui Buzdu și Morar.
 
Dă play și află „Cine îi salvează pe eroi?”.

 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate