Live

ZU IS YOU

DJ-ii Radio ZU își fac bagajele pentru o săptămână în Orașul Faptelor Bune

DJ-ii Radio ZU își fac bagajele pentru o săptămână în Orașul Faptelor Bune
Radio ZU face minuni și anul acesta, în prag de Sărbători. Moș Crăciun sunteți voi, intermediarii sunt DJ-ii Radio ZU. Orașul muzicii de bună calitate, al faptelor bune, orașul în care magia sărbătorilor aduce zâmbet pe chipul celor în nevoie și satisfacția împlinirii unui vis în sufletul celor care dăruiesc, își deschide granițele. Fenomenul Orașul Faptelor Bune, experiment urban și uman, ocupă Piața Universității, în perioada 17 - 23 decembrie.

Orașul Faptelor Bune 2016: BROmania a venit cu un laptop și a primit o inima...  A Brianei

ON AIR 24 de ore din 24, live, timp de o săptămână, DJ-ii Radio ZU vor avea misiunea să adune toate dorințele românilor, să le promoveze și să faciliteze îndeplinirea lor. Fie că vor fi dorințe mici sau mari, toate vor fi prezentate publicului și, alături de Fundația Mereu Aproape, sponsori și vedete, Radio ZU va aduce magia sărbătorilor în cât mai multe case din România.

Centrul ”orașului”, ”construit” în colaborare cu Primăria Capitalei, va fi localizat în Piața Universității, sub forma Casei ZU în care vor locui în această săptămână Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick, Adi Mihăilă, Raluca Ionescu, Tea Teodorescu și Emma. La fel ca și anul trecut, una dintre lateralele casei va fi complet transparentă, acolo fiind amenajate zona de emisiune și una de relaxare pentru DJ. În plus, casa mobilă va mai avea o zonă de dormitor, toaletă și alte dependințe.

Orașul Faptelor Bune 2016. Un tatami pentru sportivii din Tazlău

Dorințe împlinite, provocări inedite și vedete cool
Iată, acestea sunt parte dintre punctele cheie ale acestui eveniment. DJ-ii Radio ZU vor organiza diverse acțiuni surpriză ca să stimuleze strângerea de fonduri, vedetele invitate vor putea dona produse personale pentru o licitație a faptelor bune. În plus, vedetele vor fi puse în situația să accepte cele mai trăsnite provocări cu unicul scop de a îndeplini cât mai multe dorințe. Mai mult, în fiecare seară, între orele 18:00 - 22:00, pe scena amplasată lângă Casa ZU se vor organiza concerte cu cei mai cunoscuți artiști, spectacole de colinde și multe alte surprize.
Toate acțiunile desfășurate și programate pentru această săptămână vor fi construite cu scopul strângerii de fonduri pentru îndeplinirea a cât mai multor dorințe. Fondurile vor putea fi strânse prin: SMS la număr scurt special dedicat acestei campanii, telefon cu suprataxă, transfer bancar, paypal, donații în bani etc.

#OrașulFaptelorBune este Bucuresti!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate