Live

NOUTĂȚI

Orașul Faptelor Bune 2016: BROmania a venit cu un laptop și a primit o inima... A Brianei

Orașul Faptelor Bune 2016: BROmania a venit cu un laptop și a primit o inima...  A Brianei
”Mamaia, toți copiii au calculator, au laptop... Eu de ce nu am!”. Care poate fi replica pe care să i-o spui copilului tău în această situație, astfel încât să nu-i provoci o traumă și mai mare?

Că nu-s bani? Ce înțelege el de la ”înălțimea” anișorilor în care știe că iarna vine Moșul și primăvara Iepurașul?
Că nu are încă vârsta potrivită? Bine, dar există copii de aceeași vârstă care au?
Că nu se poate? De ce nu se poate, când din povești aflăm că totul este posibil, că întotdeauna BINELE învinge?

Iată, în această situație ingrată a fost bunica Brianei, o copilă ageră la minte, o mică ieșeancă pe care dacă o întrebi ce face, invariabil, îți spune ”SUNT ÎN REGULĂ” și-ți aruncă un zâmbet de te topește. Topit a fost și BRomania când i-a aflat povestea: ” Într-o seară ne-au invitat Buzdugan și Morar la o petrecere pe care o dădeau. Exista acolo o listă cu mai multe cazuri pe care le-am fi putut ajuta. Când am văzut acel laptop, ne-am gândit că se lega puțin și cu ce făceam noi. Noi suntem conectați cu tehnologia, telefon, laptop, postăm, edităm, Youtube și am zis că se potrivea”, a povestit unul dintre ”locuitorii” mărinimoși de anul trecut al Orașului Faptelor Bune. S-a potrivit, da, s-a potrivit cu Briana, micuța din Iași, care în momentul în care l-a văzut a zis atât ”E chiar al meu? E al meu?”. Da. A trecut un an de când este al ei, un an în care, cu siguranță, a făcut multe torturi virtuale, dar s-a ocupat și de YOUTUBE, așa cum i-a promis lui BRomania.

Ce concluzie tragem noi de aici?

1. Orașul Faptelor Bune este despre oameni care fac bine și oameni care primesc bine.
2. Mână de la mână facem o Românie mai bună. 




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate