Live

ZU IS YOU

Denis de la The Motans: Despre primul copil și ultimele versuri scrise

Denis de la The Motans: Despre primul copil și ultimele versuri scrise
De curând, Denis de la The Motans a fost invitat la podcastul Fain & Simplu cu Mihai Morar și ne-a spus multe povești pe care nu le știam despre el. 
 
Mihai Morar a aflat de la Denis fragmente din viața lui despre absența tatălui, despre cea mai neplăcută poveste de dragoste, dar și despre ultimele versuri notate în telefon și despre cel mai important proiect din viitorul lui, dincolo de muzică. 
 
O nouă piesă de la The Motans: „Molii” 
 
Denis a dat din casă și ne-a spus care sunt ultimele versuri scrise în telefonul lui. Ne-a spus că acestea fac parte dintr-o viitoare piesă, care se numește „Molii”:
 
„Viața mea ar fi vrut din ea să te șteargă, dar mai așteaptă.
Inima n-a vrut să înțeleagă că i-ai dat țeapă,
N-a știut că fluturii pe care mi i-ai dat sunt molii, de fapt,
Ce mănâncă suflet și îl scuipă în stomac.” 
 
Care e cel mai mare proiect al lui Denis de la The Motans?
 
Am fost surpinși să aflăm că următorul proiect din viața lui Denis nu este legat de o călătorie, de un business, ci de familie. Denis a mărturisit în podcastul Fain & Simplu că își dorește un copil. Sau mai mulți. 
 
„Mă gândesc foarte serios la un copil și cred că acesta este proiectul vieții mele. Sau proiectele. Pentru că aș vrea mai mulți copii. E un pas important. Biologic, de asta suntem pe Pământ.” 
 
Dacă vrei să înveți mai multe din poveștile lui Denis, poți asculta tot podcastul aici. Am spus „înveți”, pentru că sunt adevărate lecții de viață. Play! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate