Live

ZU IS YOU

PREMIERĂ: Andra a cântat LIVE „Pas cu pas” la Morning ZU

 PREMIERĂ: Andra a cântat LIVE „Pas cu pas” la Morning ZU
„Pas cu pas”, Andra a venit în studioul ZU și ne-a făcut pielea de găină cu noul ei single! 
 
Avem multe emoții când o ascultăm pe Andra cântând live! De la vestimentație și până la voce, Andra ne-a fermecat cu interpretarea LIVE a piesei „Pas cu pas”. 
 
„E melodia mea preferată dintre toate pe care le-am lansat. E piesa pe care aș dansa la nunta mea, dacă aș da timpul înapoi. Zoe, colega mea de trupă, a compus-o.”
 
Andra a cântat în PREMIERĂ „Pas cu pas” și a umplut studioul cu emoție pură. În schimb, noi i-am adus un buchet mare de trandafiri și mulțumiri pentru muzica aia care ne face pielea de găină. Dacă ai ratat momentul, îi poți vedea aici.

Play & Dance! 
 



Te-ai întrebat pentru cine e mesajul piesei? Înainte să vină la noi, Andra ne-a spus, pe pagina de Facebook Radio ZU, cui i-a dedicat noua ei piesă:



Tu cui i-ai dedica piesa „Pas cu pas”? Dă-i un share către persoana iubită! 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate