Live

ZU IS YOU

S-a lansat primul episod din noul podcast ZUnivers: Părinți CuMinți, cu Simona Gherghe și Oana Moraru

S-a lansat primul episod din noul podcast ZUnivers: Părinți CuMinți, cu Simona Gherghe și Oana Moraru

Din 9 mai, în Universul ZU se lansează un nou podcast, de educație și parenting: Părinți CuMinți cu Simona Gherghe și Oana Moraru.


Călătoria unui părinte e mult mai ușoară și mai fericită, atunci când are aproape oamenii potriviți. Simona Gherghe (jurnalist) și Oana Moraru (mentor educațional) adună experți, care au o rezolvare pentru orice întrebare, dar și diverse personalități, mămici și tătici, care au multe experiențe de împărtășit, la podcastul Părinți CuMinți

Acest podcast nou te învață cum să fii un părinte mai bun și abordează teme de parenting pe înțelesul tuturor.

Părinți CuMinți vine cu o varietate de subiecte, de la „Cum alegem grădinița potrivită?” și până la „Cum alegem liceul și cariera?”, cu o mulțime de perspective și oferă sprijin tuturor părinților care se simt copleșiți de faptul că nu găsesc răspunsuri la toate întrebările. 

Podcastul Părinți CuMinți, cu Simona Gherghe și Oana Moraru, vine cu un nou episod în fiecare marți, la ora 17:00.

Părinți, voi, stați cuminți! E timpul ca un nou podcast să unească cele mai faine minți! Soon on YouTube ZUnivers Podcasts. Stay tuned!

UPDATE: Primul episod e aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate