Live

ZU IS YOU

Damian & Brothers și Theo Rose | Colaj cu muzică lăutărească la Marea Unire ZU

Damian & Brothers și Theo Rose | Colaj cu muzică lăutărească la Marea Unire ZU
La mulți ani, români faini! Cadoul nostru pentru voi e muzica aia de petrecere cântată de artiștii voștri preferați.
 
Damian Drăghici și Theo Rose au făcut mare show în studioul Radio ZU, de Ziua României! Aceștia au pregătit un colaj de muzică lăutărească care să-ți dea veselie și pentru anul viitor.  
 
Artiștii au venit cu toate instrumentele care ne aduc mai aproape de muzica românească. Damian Drăghici și Theo Rose ne-au cântat cover-uri pentru unele dintre cele mai importante piese din muzica lăutărească: „Spune, spune, pui de corb” și „Dă mamă cu biciu-n mine”, de la Gabi Luncă, „La Ciolpani, la crucea-naltă”, de la Tudor Gheorghe și „Pentru cine am muncit”, de la Nelu Ploieșteanu. 
 
Lasă tot ce ai de făcut acum și bucură-te de muzica aia care te face să te simți romândru! Ce unește ZU, nu dezbină nimeni! 
 
Damian Drăghici x Theo Rose - Tribut Cornelia Catanga, Gabi Luncă, Nelu Ploieșteanu
 

Stai cu ochii și cu urechile pe Radio ZU (On Air, Visual Radio, Instagram, Facebook, YouTube, TikTok) și pe ZU TV. Carla's Dreams, The Motans, DJ Project și Adela Popescu, Loredana Groza, Ioana Ignat, Damian & Brothers și Theo Rose, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au cântat la Marea Unire ZU 2021!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate