Live

ZU IS YOU

Cuza împlinește 1 an de Radio ZU. Ce surpriză i-a făcut echipa ZU

Cuza împlinește 1 an de Radio ZU. Ce surpriză i-a făcut echipa ZU

Cuza împlinește azi, 19 octombrie, 1 an  de Radio ZU. Iar Radio ZU împlinește 1 AN de #PopescuSiCuza


Fiecare an împlinit merită sărbătorit. Azi, echipa Radio ZU a transformat emisiunea #PopescuSiCuza într-una eveniment, organizând tăierea de moț a lui Cuza. La 1 an de Radio ZU, DJ-ul a fost surprins cu tort, hituri de party și cu speciala tavă care se aduce la tăierea de moț.

Cuza a fost legat la ochi și a trebuit să aleagă 3 obiecte, de pe tava pregătită de echipa ZU. Ce a ales? Vezi în acest videoclip:




Mai mult de atât, la 1 an de Radio ZU, Cuza a primit un ZUper party cu hituri mixate de DJ DENY.

„Mulțumesc Radio ZU, m-ați scutit de drumuri, adică nu mai trebuie să merg până la Târgu Jiu de fiecare dată când vreau să simt că am o familie.”

Și echipa #RadioZU îți mulțumește pentru toate momentele faine și toate zâmbetele pe care le-ai creat de la microfonul ZU și dincolo de el. Enjoy radio!

Primul an de Radio ZU nu se uită niciodată. La mulți ani, Cuza! La mulți ani, #PopescuSiCuza! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate