Live

ZU IS YOU

PREMIERĂ | LIVE la ZU: Andra feat. Smiley – „Doar vina ta”

PREMIERĂ | LIVE la ZU: Andra feat. Smiley – „Doar vina ta”

Andra și Smiley au lansat piesa „Doar Vina Ta”, o colaborare-eveniment în industria muzicală. După 20 de ani de prietenie, era și timpul ca cei doi artiști să ne bucure cu o așa piesă de dragoste.


Ne-am îndrăgostit de piesa „Doar Vina Ta” de la primul play. Așa că ne-am dorit să o îndrăgim și mai tare, ascultând-o LIVE și în PREMIERĂ la Morning ZU.

Andra și Smiley sunt de vină pentru pielea de găină de la această cântare. „Doar Vina Ta” cuprinde toate emoțiile celor doi artiști, emoții care au ajuns la inimile ZU.

„Totul a fost spontan. Eram într-o zi la studio și l-am surprins pe Șerban Cazan că lucra la un instrumental. Era ora 13, iar până la 15 aveam versurile scrise pentru acel instrumental. Când piesa a fost gata, am fost sigur că o voi cânta cu Andra.”, a spus Smiley.

„Când am înregistrat piesa asta, n-am putut să cânt. Atât de intense mi s-au părut linia melodică și versurile. Am cântat cu un nod în gât și nu mă puteam opri din plâns.”, a completat Andra.


„Doar vina ta” e o piesă care te face să zâmbești, dar să și plângi. O piesă pe care am așteptat-o 20 de ani. O piesă cântată în PREMIERĂ la ZU. Pentru voi, Andra și Smiley au lăsat acest moment aici.

Listen & Share!

Andra x Smiley - Doar vina ta (Live la Radio ZU)


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate