Live

ZU IS YOU

Ascultă aici cele mai noi piese de la Zona de Confort cu Vlad Drăgulin

Ascultă aici cele mai noi piese de la Zona de Confort cu Vlad Drăgulin

O nouă zi de miercuri, o nouă ediție de Zona de Confort cu Vlad Drăgulin!


În planurile tale din săptămână, în care tu ești cel care ascultă, nu uita să-ți faci timp să fii ascultat. Să îți găsești un prieten care îți ascultă toate poveștile. De asta se ocupă Vlad Drăgulin, în fiecare miercuri de la ora 23:00, la Zona de Confort, ON AIR pe ZU.

Noua temă de discuție de la Zona de Confort e despre lucrurile pentru care suntem recunoscători. Tu pentru ce ești recunoscător? Poți să ne scrii aici:


 
 
Fiecare emisiune cu Drăgulin are piesele ei. Dar această nouă emisiune are o piesă specială, de la Queen. Se numește „Face It Alone”. Vara aceasta, chitaristul Brian May şi toboşarul Roger Taylor de la Queen au descoperit o mică bijuterie de la Freddie Mercury, de la una din sesiunile de creație pentru albumul trupei din 1989, „The Miracle”. Și așa s-a lansat „Face It Alone”.

Ascultă toate piesele aici!

Aura Urziceanu - Dor de Viață




Holograf - Banii vorbesc




Queen - Face It Alone
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate