Live

ZU IS YOU

Cuza, despre secretele Asia Express

 Cuza, despre secretele Asia Express
Colegul nostru Cuza este în finala Asia Express. O performanță pentru el și o super bucurie pentru ascultătorii care îl aud la ZU, de luni până joi, de la 16:00 la 18:00, și vineri până la 19:00, împreună cu Popescu. 

Așa că ascultătorii au găsit un moment numai bun să afle lucruri din bucătăria internă „Asia Express”. Popescu a simțit deschiderea și a propus să facem un Q&A cu ascultătorii: Ascultătorii întreabă, Cuza răspunde! 

Te invităm să descoperi lucruri din interiorul show-ului a cărui finală se difuzează duminică, 28 noiembrie, pe Antena 1. Urmărim împreună care sunt provocările lui Cuza și Emi în ultima etapă, finala Asia Express! Hit Play! 
 
Cuza, despre secretele Asia Express!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate