Live

ZU IS YOU

30 de minute de #MuzicaAia, terapia perfectă pentru #StareaDeBine

30 de minute de #MuzicaAia, terapia perfectă pentru #StareaDeBine
În plină pandemie de COVID-19, #MuzicaAia e terapie!

Radio ZU a intrat în scenariul 5 de #MuzicaAia, iar DJ Mori și-a băgat om la butoane, pe DJ Bogdan Popoviciu.

Pentru că nu există nicio zi în izolare fără #MuzicaAia tare în difuzoare, DJ Popoviciu a stat toată noaptea și a pregătit pentru tine, ZUper ascultătorule, cel mai mișto playlist.
 
Pentru campionii dimineților noastre, 21 de piese de dans, 30 de minute de #MuzicaAia

Pe principiul, nu se mai găsește Paracetamol în farmacii, dar se aude Nikos Vertis la Radio ZU, te invităm să dai play mai jos.

Și nu uita: Radioul e #StareaDeBine, iar tu ești Forza ZU! 
PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate