Live

ZU IS YOU

Ce e nou la Morar în Torpedou? Delia, The Motans și...

Ce e nou la Morar în Torpedou? Delia, The Motans și...
Noutăți în Torpedoul lui Morar. Piese noi sau piese deja lansate care acum l-au inspirat pe matinalul nostru. În fiecare zi ceva nou numai bun de ascultat.

Avem, iată, noua piesă a Deliei feat. The Motans care a ajuns deja pe primul loc în Trending, apoi am descoperit „Am amintiri” de la Flo și continuăm să-l ascultăm pe Mario Fresh care nu e „Solo”, doar că a lansat o piesă care se numește așa.

În plus, cântăm împreună cu Deepside Deejays și Nadir despre „Maya”, dar nu uităm nici de piesele de împăcare  „Gitana”, Claydee feat. Lil Eddie, și „Lovely Day”, de la Bill Whiters.

Delia feat. The Motans - RamaiFlo - Am amintiriDeepside Deejays - Maya (Official Video)Claydee feat. Lil Eddie - GitanaBill Withers - Lovely DayMario Fresh - SoloAscultă toate piesele din Torpedoul lui Morar!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate