Live

ZU IS YOU

Carla´s Dreams, pe primul loc în top cu hitul „Luna”

Carla´s Dreams, pe primul loc în top cu hitul „Luna”
Felicitări, Carla's Dreams! Hitul „Luna” este oficial cea mai tare piesă din ediția de săptămâna aceasta a topului Radio ZU. De departe una dintre favoritele ascultătorilor, piesa a urcat încet dar sigur poziție cu poziție în Most Wanted până a ajuns pe primul loc.

Fosta favorită este Nicole Cherry cu „Dansează amândoi”, care acum se situează pe locul 5. Urmează să vedem câte săptămâni vor reuși cei de la Carla's Dreams să rămână cu titlul de „Number 1”.



Găsești topul intregral în secțiunea MOST WANTED de pe radiozu.ro. Aici poți să îți votezi piesele preferate ca să schimbi ordinea clasamentului pentru săptămâna viitoare.

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, topul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare în fiecare duminică de la 20:00.

Dacă nu știai, trupa Carla's Dreams pregătește un super show. Poți să îi vezi live pe 18 mai la Romexpo (București). Biletele pentru concertul de lansare al albumului „Nocturn” sunt disponibile AICI.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate