Live

ZU IS YOU

Fain & Simplu x Timișoara

 Fain & Simplu x Timișoara

Ultima conferință Fain & Simplu din 2023 va fi la Timișoara.  În premieră, pe 9 Decembrie, Fain & Simplu aduce experiența sa revelatoare în Capitala Europeană a Culturii, Timișoara!

 
În prag de Sărbători, Mihai Mihai, alături de invitații săi, Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, medic și profesor de neurochirurgie, Raluca Anton, doctor în psihologie, psihoterapeut cognitiv-comportamental, și Mircea Geoană, Secretarul General Adjunct al NATO, te invită la o întâlnire a regăsirii armoniei pierdute. Armonia cu sinele, dar și cu ceilalți, armonia universului nostru interior, dar și a celui exterior.
Într-o lume agitată și tot mai dezbinată, alegerea de a face pace în lume și liniște în noi înșine este doar a noastră.


 

Mihai Morar: "Știu că de peste un an de zile, Timișoara este unul dintre cele mai cerute locuri pentru a găzdui o întâlnire a comunității noastre. Abia aștept sa ne întâlnim pe 9 Decembrie!'.
 
 
Sâmbătă, pe 9 Decembrie, pe scena Filarmonicii din Timisoara, vom descoperi metode concrete pentru o evoluție personală autentică, pentru modelarea prezentului și definirea unui viitor mai luminos. Într-o societate tot mai deconectată, vom afla practicile fundamentale care susțin inteligența emoțională și socială, flexibilitatea mentală, sănătatea fizică, reconectarea cu sinele, întărirea reperelor morale și spirituale, singurele certitudini ale unei vieți trăite cu sens.
 
Tu vino cu prietenii tăi și bucură-te de conversații „din suflet pentru suflet”!

Biletele sunt acum disponibile pe https://bilete.fainsisimplu.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate