Live

ZU IS YOU

VIDEO| RADIOAVENTURA 2022 a început! Morning ZU face turul României cu Autorulota ZU

VIDEO| RADIOAVENTURA 2022 a început! Morning ZU face turul României cu Autorulota ZU

Cu bagajele în Autorulota ZU și cu entuziasmul în vene, Morning ZU e gata de plecare! Morar, Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea au pornit în cea mai tare experiență: RADIOAVENTURA 2022. 
 

Tu pregătește-ți „bagajul” de mesaje și voie bune, pentru că ne întâlnim cât ai zice „Ce faină-i România!”. Și nu suntem singuri! Avem cu noi Muzica Aia de la DJ Popoviciu, cu care împărțim Autorulota ZU, distracția și emoțiile primite de la voi.
 
Timp de două săptămâni ne bucurăm de cele mai faine emisiuni de vară, aproape de oameni. 
 
Urmărește-ne călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU sau pe https://radiozu.ro/radioaventura
 
Ce faină-i România! 


Prima destinație: Ploiești 



Cum ar fi să ne oprim la o nuntă? Zis și făcut! Casă de piatră, mirilor! 



Nunta Mirunei și a lui Costin e prima oprire din turul nostru, iar din Autorulota ZU am scos cadoul nostru de nuntă: #MuzicaAia cu DJ Popoviciu.
Cine a pus o nuntă în drum, acela nu a știut că Radio ZU e o echipă de nebuni. Hai să ne distrăm!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate